Hidayah Suhailee
tutorial buat vote respon terhadap blog like me.

Wednesday, 13 February 2013 @ Wednesday, February 13, 2013 | 5 Comment [s]

oke. selamat sejahtera... 

hoho.. ada someone request kat yaya pasal 
"respon yang bawah post tu"
nak tahu yang mana??

oke tgk gambar ni..

oke. sebenarnya ni second yaya wat tuto..
thanks kepada tieqa sebab sudi request kat yaya, 

oke ikut step ini. 

1. pergi ke dashboard anda.
2.pergi bahagian "layout" then, pilih kat layout tu "BLOG POST" 
3.sudah ke?? oke, ada keluar kotak ni kan?
4. kalau dah keluar, cari perkataan "reaction atau reaksi" then klik pada kotak kecil tu
5. sekarang, korang boleh letak apa korang nak,
 "kalau korang nak pisahkan dia, mcm "like it dan biasa2" tu, korang just tekan 
"SPACE" kat keyboard korang,,,

so simple. sekarang, save.. then view blog...
kalau berjaya... "Alhamdulillah.." 
siap...






Older Post | Newer Post
Princess



Hello, I'm Yaya. sweet 19 for this 24 oct (2016).
SABAHAN
Bisnes Tudung
ig : hidayah_suhailee
ID Wechat: yayasuhailee_HS
E-MAIL :
daya.suhailee@yahoo.com




image
thank you!

Diary About Stuff


Tabung


TagBoard











History




The Credits!

Template by : Sharanichi Potter
Header By: Natrah
Edited By: Yaya Suhailee