Hidayah Suhailee
hari itu akan tiba

Tuesday, 16 September 2014 @ Tuesday, September 16, 2014 | 17 Comment [s]


http://4.bp.blogspot.com/-nfJSYPgNAek/UBXSGDBsdLI/AAAAAAAADj0/wjzbqzmQ6So/s1600/annyeonghaseyogif.gif

image really.. excited!! haha.. see?? siapa birthday? image
yaya la. haha.. (muka dinding xmalu)
sebenarnya birthday yaya lama lagi. laaaamaaaa.. 24 0ct ok?
tapi kan? start awal bulan 9 lagi yaya dah cakap dekat kawan-kawan 
"xlama birthday yaya..image  (sambil tayang muka tak tahu malu), yaya mau hadiah. novel "
haha.. see? excited kan ? macamlah hairan sangat. kikiki..  semua pun buat muka bengang. 
sorry ya kawan-kawan.. -.- ngeeee.. kalau tahun lalu yaya lagilah malu kalau ingat. eeee..
time yaya buka twitter last year, yaya ada tulis kat twitter kakak kepada bestfriend yaya
yaya : kak, xlama birthday yaya..  :p
kakak tu : jadi kenapa yaya?
yaya :  nak hadiah??!!! 
kakak tu : bila birthday mu ?
yaya : 24 bulan 10 
kakak tu : oh. ba. nanti kakak kirimkn hadiah ya. in sya Allah. :*
yaya: eh gurau la kak (malunya.. sebab yaya main-main jak)
kakak tu : eh.. nda pa.
sekalinya bulan 11 yaya terima hadiah dari kaka tu. pergh.. cantik sangat. keychain nama "YAYA" .. jujur.. cantik sgt.. ada kad comel lagi.. ah.. sweetnya kakak tu. haha.. kotak hadiah yang comel polkadot + stripe pinky tu pun yaya masih simpan leklok dalam laci yaya. (thanks kak shazny)

 tapi sebenarnya yaya xkisah pun xdapat hdiah ka apa ka.. yang penting yaya dapat bersama ngan orang-orang yang yaya sayang. kan kan kan?? 
************************************************************
at least sekarang yaya dah gila novel dah.. really!!! tapi paling best apabila novel yang yaya ada tu lah yang dimainkan di tv3.. tapi baru dua la.. tu pun lepas yaya baca   novel tu sampai habis. last-last minggu depan depannya lagi ada pulak dimainkan di tv3. (i love u mr.Arrogant , maaf jika aku tak sempurna)
yaya sangat-sangat suka baca novel. eeeee. time sakit mata pun yaya baca novel sampai pening. haha.. 
(mama,, jangan marah)

 p/s:   thank you sebab ada orang tu sudi bagi hadiah dua buah
 novel untuk yaya walaupun time tu bukan birthday yaya. 
imagesayang orang tu sangat-sangat. hihi.. (saya tahu awak baca )

 


Older Post | Newer Post
Princess



Hello, I'm Yaya. sweet 20 for this 24 oct (2017).
SABAHAN
ig : hidayah_suhailee
E-MAIL :
daya.suhailee@yahoo.com




image
thank you!

Diary About Stuff


Tabung


TagBoard








History




The Credits!

Template by : Sharanichi Potter
Header By: Natrah
Edited By: Yaya Suhailee