Hidayah Suhailee
DIA

Friday, 13 March 2015 @ Friday, March 13, 2015 | 19 Comment [s]




 haiii  uollsss.. perasan tak harini pertama kali dalam sejarah aku post entry dua kali  dalam sehari. hahahaha.. entry ni adalah entry kedua untuk harini.. 

seriously, ZAYN malik sentiasa sekepala dengan aku. haha.. sebab .. cerita kalini ada kaitan dengan apa yang ZAYN MALIK cakap..
 

*aku yang tudung kaler yellow tu*

sebenarnya nak cerita pasal orang cantik dekat sebelah tu.. cantikkan? kan? image
dia ni aku panggil ERA.. tapi nama glamour sikit SCHA. *schaeyra*
really+superr duperr bestfriend !

dulu time sekolah rendah.. masa time kecik-kecik.. kami lah geng oktober. kamilah geng bekal. haha. hari-hari bawak bekal.. makan dalam kelas. *larangan* then, paling pebret la tu makan kulit ayam.. hahahaha.. kan era?

aku suka semua pasal dia..

DIA.
dia gadis manis yang sangat tabah..KUAT.  yes. I know it..  she is a good friend. good listener.. sangat yaaa!!!
memahami.. PERAMAH. dan paling best gila-gila.. image
benda paling dia suka cakap "pacahnya" , " sangat yaa" sampaikan selalu juga aku terikut apa dia cakap. hahaha.. selalu.
serius aku cakap. aku pendiam.. sangat. bila dengan orang yang aku tak biasa dan baru jumpa.
tapi bila first time jumpa setelah 5 tahun terpisah dari dia.. aku tak sangka aku boleh buang "pendiam" tu dengan sendirinya. , ntah kenapa.. selesa bergaul dengan dia walau dah lama tak jumpa. we act like we never been separated before.
aku rasa macam banyak bercakap bila dengan dia berbanding aku bercakap dengan orang yang aku selalu jumpa dan bercakap. *macam mana tuh?* image

hahaha.
selama kenal dia. aku tak pernah menyesal untuk kenal dia. . rasanya. bila kenal dia.. tahu dia macam mana.. aku belajar yang kita tak perlu jadi diri orang lain sebab kita adalah kita.. dan begitulah apa yang dia sedang lakukan.. SHE ALWAYS BE SHE.. . 
ingat lagi dulu.. bila tiba BIRTHDAY aku, mesti dia belikan hadiah.
aku masih simpan lagi semua hadiah tu.. ada patung POOH yang boleh nyanyi lagu birthday, ada bantal  yang kecil tu..  tempak letak pensel, asal masuk bilik. benda tu la aku nampak hari-hari. haha (memories)

DIA istimewa sangat-sangat. 
harapan : semoga sentiasa tabah dalam menempuhi pahit getir hidup.
berjaya dunia akhirat. IN SYA ALLAH..sentiasa diberkati..


Older Post | Newer Post
Princess



Hello, I'm Yaya. sweet 20 for this 24 oct (2017).
SABAHAN
ig : hidayah_suhailee
E-MAIL :
daya.suhailee@yahoo.com




image
thank you!

Diary About Stuff


Tabung


TagBoard








History




The Credits!

Template by : Sharanichi Potter
Header By: Natrah
Edited By: Yaya Suhailee